trajecten

Intake

Voor alle trajecten geldt dat er een intakegesprek plaats vindt. Tijdens het gesprek stellen we de huidige situatie vast en kijken we waar de knelpunten zitten. Als je een secretaresse, PA of VA hebt maken we afspraken over de mate waarin hij of zij bij het traject wordt betrokken.
Aan het intakegesprek zijn geen kosten verbonden.

Voor het online traject zijn er drie mogelijkheden

Opstarten

Dit traject is een zetje in de goede richting. Het traject duurt twee weken. We beginnen met een video call waarin we bespreken wat nodig is, waar de knelpunten zitten en hoe we die gaan aanpakken. Door middel van e-mail of sms krijg je opdrachten en geef je aan hoe het gaat. Je kunt vragen stellen en je krijgt adviezen over hoe je je dag in kunt delen en hoe je prioriteiten stelt. Na twee weken sluiten we af met een video call en bespreken we hoe je het zelf verder kunt aanpakken.

Algemeen traject

Organizing & timemanagement traject ondersteund door coaching

In een traject van 5 weken krijg je door middel van video calls, e-mail of sms, adviezen en opdrachten om stap voor stap je manier van werken te veranderen.

Ondanks je drukke en veeleisende baan kan dit traject je helpen om je werk en tijd te organiseren. Je krijgt grip en overzicht. Het is op jou en jouw situatie afgestemd, welke functie je ook hebt.

Traject op maat

Coaching ondersteund door organizing en timemanagement

Het coaching aspect staat hier meer centraal. Wil je naast organiseren van je werk en timemanagement vooral leren om:

Dan is dit het traject wat bij jou past.

Adviezen over het organiseren van de werkplek en timemanagement zijn wel onderdeel van het traject. Over het algemeen verschuift het accent gedurende het traject van coaching naar organizing en timemanagement.

Dit traject op maat is heel geschikt voor mensen waarbij de balans tussen werk- en privé is verstoord.
Overbelasting en burn-out zijn helaas een blijvend probleem in de huidige economie. De druk om steeds meer te doen in minder tijd is groot. Niet iedereen kan hier goed mee omgaan. Het overzicht verdwijnt en het werk bestaat alleen nog maar uit brandjes blussen.

Een individueel coaching traject organizing & timemanagement kan worden ingezet als instrument voor preventie én voor begeleiding bij terugkeer na een periode van uitval.