Werkgevers

De verschillende trajecten die ik aanbied zijn onder meer geschikt voor de volgende doelgroepen:

Opstarten

nieuwe werknemers

Werknemers die net beginnen aan hun carrière kunnen profiteren van een goede basis in het omgaan met de informatie- en werkstromen. Zij leren vanaf het begin hun tijd goed in te delen en efficiënt en productief te werk te gaan.

functiewijziging

Bij een functiewijziging geeft organiseren van de informatie- en werkstromen inzicht in veranderende verantwoordelijkheden en de daarmee samenhangende veranderingen in informatie- en werkstromen. Organisatie en timemanagement zijn op zo’n moment cruciaal om te slagen in de nieuwe functie.

MKB-ondernemers en ZZP’ers

Als ondernemer wil je de administratie zo inrichten dat het een minimale inspanning vergt. Je wilt vinden wat je nodig hebt op het moment dat je het moet gebruiken.

Algemeen traject

Voor iedereen die moeite heeft zijn werk te organiseren. Het is een goed alternatief voor een timemanagement cursus.

Traject op maat

Dit traject is goed in te zetten bij werknemers die dreigen uit te vallen door een burn-out. Een stap voor stap begeleiding afgestemd op de omstandigheden en mogelijkheden van de werknemer.

Een andere mogelijkheid is het traject inzetten bij een medewerker die weer aan het werk gaat nadat hij of zij een tijd afwezig is geweest door een burn-out. Ook hier wordt de begeleiding afgestemd op de omstandigheden en mogelijkheden. Dit traject gaat altijd in samenspraak met de verzuimbegeleider.

Kennismaking

Wil je eerst persoonlijk kennismaken en bespreken wat de trajecten voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar info@flowinwork.nl of door het contactformulier in te vullen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.