About

Ik heb bijna 30 jaar in de juridische wereld gewerkt. De werkdruk en hoge eisen zorgden ervoor dat ik niet zonder een goede tijdsindeling kon. Het stellen van de juiste prioriteiten was noodzakelijk. In dit kader heeft timemanagement altijd mijn belangstelling gehad.

Daarnaast kwam ik in aanraking met Professional Organizing, een van oorsprong Amerikaans vak dat sterk in opkomst is in Nederland.

Tezamen met alles wat ik ondertussen had geleerd over timemanagement gaf het mij een sterke basis om prioriteiten te stellen en werk op tijd af te ronden.
Organisatie en timemanagement versterken elkaar.

Om mij heen zag ik collega’s die door de hoge werkdruk het overzicht kwijtraakten. Eerst verdween de organisatie van het werk en vervolgens werden deadlines niet meer gehaald. Ze waren altijd aan het werk en kwamen niet meer aan ontspanning toe. Met mijn kennis en ervaring wil ik graag de organisatie en timemanagement skills aan professionals leren, zodat de balans weer terug komt.

In sommige gevallen gaat het niet alleen om het inrichten van werk en de besteding van tijd. Het vraagt soms om een andere manier van kijken naar het werk. Om hierin te kunnen begeleiden heb ik me verdiept in oplossingsgericht coachen. Deze coaching techniek gebruik ik om veranderingen vanuit het perspectief van de cliënt in te kunnen zetten.

Liesbeth Mantel

SaveSave

SaveSave

aspirant-lid NBPO