Werkgevers, human resources en arbodiensten

Een individueel coaching traject organizing & timemanagement is een sterk instrument om in te zetten voor het verbeteren van de prestaties en de work/life balance. Voor diverse situaties heb ik een basispakket samengesteld.

Wil je eerst persoonlijk kennismaken en bespreken wat de trajecten voor een organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar info@flowinwork.nl of door het contactformulier in te vullen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Algemeen traject

traject

Nieuwe werknemers of functiewijziging

nieuwe werknemers
Werknemers die net beginnen aan hun carrière kunnen profiteren van een goede basis in het omgaan met de informatie- en werkstromen. Zij leren vanaf het begin hun tijd goed in te delen en efficiënt en productief te werk te gaan.

functiewijziging
Bij een functiewijziging geeft organiseren van de informatie- en werkstromen inzicht in veranderende verantwoordelijkheden en de daarmee samenhangende veranderingen in informatie- en werkstromen. Organisatie en timemanagement zijn op zo’n moment cruciaal om te slagen in de nieuwe functie.

traject

Burn-out

Overbelasting en burn-out zijn helaas een blijvend probleem in de huidige economie. De druk om steeds meer te doen in minder tijd is groot. Niet iedereen kan hier goed mee omgaan. Het overzicht verdwijnt en het werk bestaat alleen nog maar uit brandjes blussen.

Een individueel coaching traject organizing & timemanagement kan worden ingezet als instrument voor preventie én voor begeleiding bij terugkeer na een periode van uitval.

traject preventie en reintegratie

Alle pakketten zijn aan te passen op een specifieke situatie.

Heb je belangstelling voor één van de pakketten voor een medewerker? Stuur dan een e-mail naar info@flowinwork.nl of vul het contactformulier in.